top of page

Soep

Ze zijn er! De heerlijke soepen voor het hele gezin, vanaf de allerkleinsten tot de volwassenen. Het is heel fijn om mijn liefde voor goed eten en lokale gemeenschappen te combineren in deze smaakvolle creaties.

De soepen, bereid met zorgvuldig geselecteerde biologische groenten van lokale boeren, brengen lekker eten en plezier samen in één kom.

Soepen van Bon à Petit, da's lekker én makkelijk!
Easy peasy: lieve ouders, wij begrijpen de dagelijkse drukte (we hebben zelf 2 lieve, energieke zoontjes). Daarom bieden onze soepen een makkelijke oplossing voor drukke dag. Je hebt ten allen tijden verse, voedzame soepen in je diepvries klaarstaan. Bespaar kostbare tijd in de keuken en geniet zo van extra quality time met je kids. Geen gehaast koken meer - maar wel gezellig samen zijn.

Biologisch en lokaal: wij geloven in de voordelen van biologische voeding en het ondersteunen van de lokale boeren. Onze groenten worden met veel liefde geteeld in nabijgelegen velden en komen rechtstreeks van de boerderij naar mijn keuken, en zo naar jouw tafel.

Variatie van smaken: kies uit onze drie heerlijke opties. Proef de zongerijpte tomatensoep, geniet van de hartelijke erwtensoep of laat je verwennen door de overvloed aan smaken in onze groenteweelde soep. Voor elk wat wils! En kan je niet kiezen? Dan hebben we het Kids Soep Trio pakket voor jou. aan een voordelige prijs kan jij nu de drie smaken samen kopen.

Van baby tot ouder: onze soepen zijn geschikt voor alle leeftijden, zelfs voor de allerkleinsten. De soepen zijn mild en babyvriendelijk. Als je de grote porties neemt (900 ml) kan zelfs heel het gezin mee genieten.
Soep aanbod
Tomatensoep met balletjes: een klassieker smaakt altijd. De tomatensoep wordt bereid met biologische tomaten, wortelen en babyproof kruiden.

Erwtensoep: verwen je gezin met de rijke smaak van onze erwtensoep. Boordevol erwtjes en courgettes is deze soep een hele traktatie voor je kind.

Groenteweelde: heb jij liever allemaal verschillende groentjes? Dan is de groenteweelde de beste keuze. Denk maar aan prei, erwt, wortel, ...
En wie ben ik?

Ik ben Naomi, mama van 2 enthousiaste jongens Nathan (5) en Mathis (2). Toen Nathan moeilijk eetgedrag vertoonde op 1.5 jaar wist ik dat ik hiermee aan de slag moest. Met een tweede kindje onderweg in volle Corona tijd én een full time job zat ik even met de handen in het haar. Toen verdiepte ik mij in kindervoeding en moeilijk eetgedrag via opleidingen, cursussen, boeken, ...
Tot ik in 2021 mijn full time job op gaf. Ik besloot om mij volledig toe te leggen op home made baby- en peutermaaltijdjes en consultaties over moeilijk eetgedrag. Ik dacht: "ik heb dé methode gevonden, dit moet ik delen met andere ouders. Hiermee kan ik anderen helpen." Sindsdien is het mijn missie met Bon à Petit om ouders te helpen aan meer quality time met hun kids door hen minder tijd in de keuken te laten spenderen, en meer plezier aan tafel te gunnen. 
Bon à Petit_maaltijdje Mathis lachen.jpg

Kies hier je favoriete soep

Reviews
bottom of page