top of page

Puur

Pure, onbewerkte voeding. Dit wil zeggen zonder toevoeging  van onnodige bewaarmiddelen en additieven. Laat de smaak- en reukzin van je kleintje volop ontwikkelen door te genieten van onze pure ingrediënten. 

Evenwichtig

De maaltijden stellen we zelf samen, als kindervoedingsadviseur, met het oog op balans. De gekozen voedingsmiddelen zijn afkomstig uit de essentiële groepen van de voedingsdriehoek, in een optimale verhouding.

Biologisch

Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologisch geteelde groenten, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmeststoffen. 

Seizoen

Door rekening te houden met de seizoenen, zijn de maaltijdjes niet alleen lekker, maar bevatten ze ook hogere voedingswaarden. Geef nu toe: aardbeien smaken toch veel beter in de zomer dan in de winter? 

Lokaal

Onze focus ligt op samenwerking met lokale boeren waar we onze biologische groenten kopen. Door deze korte keten sluiten we onnodige tussenpersonen uit zoals winkels, supermarkten e.d.

Duurzaam

Omdat we kiezen voor lokale teelt en seizoensgroenten, verminderen we onze ecologische voetafdruk en dragen we ons steentje bij aan het milieu (en aan de lokale economie). Ingevoerde groenten kosten wat aan ons milieu. Denk maar aan transport, koeling en Co2 uitstoot.

Mijn waarden

bottom of page