top of page

Over Bon à Petit

Nieuwsgierig waarom ik Bon à Petit heb opgericht en waarom dit voor jou relevant kan zijn?

Volg het verhaal hieronder!

Mijn verhaal

Vier jaar geleden werd ik voor het eerst mama. Ondertussen heb ik twee zoontjes: Nathan (2018) en Mathis (2020). Het mama worden katapulteerde mij in een nieuwe levensfase waarin er plots een klein wezentje volledig afhankelijk werd van mij. Een belangrijke missie werd: zorgen dat dit kleintje goed opgroeit.

 

Als mama, papa, opvoeder, mee-ouder willen we telkens het beste voor onze kleintjes. Gevarieerde, evenwichtige en pure voeding hoort hierbij. Dit zorgt ervoor dat je kindje alle nodige voedingsstoffen krijgt, het ontwikkelt smaak- en reukzin en leert verschillende smaken kennen.

 

Maar waar halen we de tijd hiervoor? Na een lange werkdag, een druk weekend of een intense crèchedag willen we vaak snel iets op tafel toveren, om de knorrende buikjes van de kids te vullen. Omdat ik ouders een evenwaardig alternatief voor verse voeding wil aanbieden, lanceerde ik de Bon à Petit voedingslijn. 

GIVE ME DA BOX - DSC_1480.jpg
BAPShoot-23 white borders.jpg

MAALTIJDBOXEN missie

Mijn missie is heel simpel: ouders meer quality time geven met hun kids door hen minder tijd in de keuken te laten spenderen. Niet meer hoeven na te denken over maaltijdplanning, samenstelling, snel iets op tafel toveren omdat je kindje honger heeft, ...

Laat Bon à Petit voor jou koken, zodat jij kan genieten van meer wonderlijke momenten met je kleintje

KINDERVOEDINGSADVIES visie

Ik bied gezinnen meer plezier aan tafel, door de strijd weg te nemen rond eetmomenten en moeilijk eetgedrag. 

Ouders krijgen meer vertrouwen en concrete handvaten om zorgeloos te tafelen met kids.

Een lange termijnoplossing, geen quick fix!

TAKE A BITE DSC_1441.jpg
bottom of page