top of page

Zorgeloos Aan Tafel

1-op-1 coaching traject 

GIVE ME DA BOX - DSC_1480.jpg

Help! Mijn kind is een moeilijke eter

Ik wil meer vertrouwen krijgen als ouder

Hoe zorg ik voor meer plezier en minder strijd aan tafel?

Hoe laat ik mijn kind meer proeven?

Herken jij dit?

Weet dat je hier niet alleen in staat en dat we dit via een individueel zorgeloos traject kunnen aanpakken. Echter bestaat er geen "quick fix" waardoor dit op 1-2-3 opgelost is. Via coaching gaan we aan de slag en werken we naar een lange termijnoplossing.
 
Het gaat over vertrouwen krijgen als ouder , vertrouwen geven aan je kind, mindset veranderen, ... om zo je kind meer te laten proeven en het plezier aan tafel te laten terugkomen!
Komt jou dit bekend voor?
  • Zit je als ouder soms met je handen in het haar?
  • Heb je het gevoel dat je al alles geprobeerd hebt
  • Maak je je zorgen of je kindje genoeg bijkomt, en of hij/zij alle nodige voedingsstoffen binnen krijgt?
  • Zou jij graag je kind vertrouwen als hij/zij zegt 'mama, ik heb genoeg'? 
Say no more - in al deze gevallen kan ik jou helpen. Ik doe dit aan de hand van een traject waarin ik ouders begeleid naar meer plezier en minder zorgen aan tafel. Samen bekijken we jouw hulpvraag en gaan we na welke aanpak zou passen binnen jouw gezin. Samen pakken we dit concreet aan!
En wie ben ik?

Ik ben Naomi, mama van 2 enthousiaste jongens Nathan (4) en Mathis (2). Toen Nathan moeilijk eetgedrag vertoonde op 1.5 jaar wist ik dat ik hiermee aan de slag moest. Met een tweede kindje onderweg in volle Corona tijd én een full time job zat ik even met de handen in het haar. Toen verdiepte ik mij in kindervoeding en moeilijk eetgedrag via opleidingen, cursussen, boeken, ...
Tot ik in 2021 mijn full time job op gaf. Ik besloot om mij volledig toe te leggen op home made baby- en peutermaaltijdjes en consultaties over moeilijk eetgedrag. Ik dacht: "ik heb dé methode gevonden, dit moet ik delen met andere ouders. Hiermee kan ik anderen helpen."
Hoe ik dit doe? Geen harde aanpak maar een SLIMme aanpak. We zetten samen Stevige fundamenten van gezond eetgedrag én bekijken hoe we deze kunnen behouden deze op Lange termijn. We pakken dit Individueel aan door 1-op-1 coaching, gezien elke problematiek specifieke eigenschappen heeft en een bepaalde aanpak vraagt. Verder werken we aan onze Mindset rond eten en tafelmomenten. Het tijdperk van 'bordje leeg eten vooraleer je van tafel mag' is definitief voorbij. Hallelujah :-)

Kies jij voor strijd of voor plezier aan tafel?

Na ons begeleidingstraject:

- begrijp jij als ouder waar dit gedrag vandaan komt
-​ ervaar je
geen stress meer als het etenstijd is
- heeft jouw kind een
gevarieerder eetpatroon
- heb je de juiste handvaten om discussie en strijd aan tafel te vermijden
- heb je
vertrouwen in jezelf, je kind en het eetproces
- geniet jij van het
plezier tijdens de eetmomenten
- kan jij zorgeloos tafelen met je kinderen

 

Wat anderen zeggen over coaching met mij:
Feedback testtraject_SylvieBossaert.jpg
Feedback testtraject_JoniVandenbroecke.jpg

I love having a picky eater and making more than one meal at dinner time... said no mom ever

Wat houdt een coaching traject juist in?

Gedurende drie maanden gaan we samen aan de slag in een 1-op-1 programma

BAPShoot-14.jpg

Kick-off sessie

 

Samen bekijken we de huidige situatie aan tafel.

Ik leg je uit mijn aanpak uit, die we stap voor stap zullen toepassen en verfijnen.

BAPShoot-14.jpg

Tweewekelijkse
online sessiesTijdens de online coaching sessies gaan we dieper in op de maaltijdstructuur en de struggles tijdens de eetmomenten.

Ik reik je de juiste handvaten aan om de strijd te vermijden en het plezier te laten terugkeren, telkens aangepast aan jouw kind. Het is een persoonlijk coaching traject, waarbij ik mij focus op jouw specifieke situatie.

 

BAPShoot-14.jpg

Extra'sLeuke opdrachten om thuis uit te voeren, samen met je kind

Inspiratie voor tussendoortjes, beleg, brooddoos

Receptenbundel

Hoe stap ik in het traject?

Momenteel zijn de deuren tot Zorgeloos Aan Tafel gesloten, maar ik werk hard aan een gloednieuwe cursus die van start gaat in september. Mijn missie blijft om ouders te helpen meer plezier en minder zorgen te ervaren rond de eettafel.

Tijdens deze unieke cursus zul je leren hoe je op een milde manier kan omgaan met de stress rond eten en proeven. Ik begeleid je met een effectieve methode en praktische tips om maaltijden te transformeren tot ontspannen en vreugdevolle momenten.

Stap mee in een culinair avontuur en ontdek de wereld van meer plezier en meer proeven aan tafel. Die leuke tafelmomenten vol smakelijke proefavonturen staan écht op jou te wachten.

Schrijf je nu in op de wachtlijst en geniet van het voordeel om als eerste alle informatie te ontvangen. Ontdek hoe je je kind vol vertrouwen kunt voeden en samen kunt genieten van gezellige maaltijden. 

Tot snel bij Zorgeloos Aan Tafel!

bottom of page