top of page

Wachtlijst
Traject Zorgeloos aan Tafel

Momenteel zijn de deuren tot Zorgeloos Aan Tafel gesloten, maar ik werk hard aan een gloednieuwe cursus die van start gaat in oktober. Mijn missie blijft om ouders te helpen meer plezier en minder zorgen te ervaren rond de eettafel.

Tijdens deze unieke cursus zul je leren hoe je op een milde manier kan omgaan met de stress rond eten en proeven. Ik begeleid je met een effectieve methode en praktische tips om maaltijden te transformeren tot ontspannen en vreugdevolle momenten.

Stap mee in een culinair avontuur en ontdek de wereld van meer plezier en meer proeven aan tafel. Die leuke tafelmomenten vol smakelijke proefavonturen staan écht op jou te wachten.

Schrijf je nu in op de wachtlijst en geniet van het voordeel om als eerste alle informatie te ontvangen. Ontdek hoe je je kind vol vertrouwen kunt voeden en samen kunt genieten van gezellige maaltijden. 

Tot snel bij Zorgeloos Aan Tafel!

Bon à Petit_consult 2.jpg
Komt jou dit bekend voor?
  • Zit je als ouder soms met je handen in het haar?
  • Heb je het gevoel dat je al alles geprobeerd hebt
  • Maak je je zorgen of je kindje genoeg bijkomt, en of hij/zij alle nodige voedingsstoffen binnen krijgt?
  • Zou jij graag je kind vertrouwen als hij/zij zegt 'mama, ik heb genoeg'? 
Say no more - in al deze gevallen kan ik jou helpen. Ik doe dit aan de hand van een traject waarin ik ouders begeleid naar meer plezier en minder zorgen aan tafel. Samen bekijken we jouw hulpvraag en gaan we na welke aanpak zou passen binnen jouw gezin. Samen pakken we dit concreet aan!

En wie ben ik?

Ik ben Naomi, mama van 2 enthousiaste jongens Nathan (5) en Mathis (3). Toen Nathan moeilijk eetgedrag vertoonde op 1.5 jaar wist ik dat ik hiermee aan de slag moest. Toen verdiepte ik mij in kindervoeding en moeilijk eetgedrag via opleidingen, cursussen, boeken, ...
Toen  besefte ik : "ik heb dé methode gevonden, dit moet ik delen met andere ouders. Hiermee kan ik anderen helpen."

Hoe ik dit doe? Geen harde, maar een milde en positieve aanpak. We zetten samen stevige fundamenten van gezond eetgedrag én bekijken hoe we deze kunnen behouden deze op lange termijn. We pakken dit individueel aan door 1-op-1 coaching, gezien elke problematiek specifieke eigenschappen heeft en een bepaalde aanpak vraagt. Verder werken we aan onze mindset rond eten en tafelmomenten.

 
Het tijdperk van 'bordje leeg eten vooraleer je van tafel mag' is definitief voorbij. Hallelujah :-)
bottom of page