top of page
Zomerse Avonturen
Gratis tips en advies voor zorgeloze zomerse maaltijden met kieskeurige eters

De zomer staat voor de deur, een tijd van warm weer, avontuurlijke reizen en gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie. Maar wat als je een kieskeurige eter hebt en je je zorgen maakt over de culinaire uitdagingen die deze zomer met zich mee kan brengen?

 

Geen zorgen, ik sta voor je klaar!

 

Hoe gaan we dit samen doen? Door de exclusieve e-mailreeks "Zomerse Avonturen", speciaal ontworpen om ouders zoals jij te helpen bij het omgaan met de perikelen van de zomer. Of het nu gaat om het navigeren door een BBQ waarbij je kinderen moeilijke eters zijn of het voorbereiden van je gezin op een all in hotelvakantie met beperkte voedselkeuzes, ik ben hier voor jou.

Door je in te schrijven voor deze e-mailreeks, ontvang je waardevolle tips, advies en strategieën die je kunt toepassen om deze zomer zonder stress door te komen. Ik deel creatieve oplossingen en geef je handige tools om het hele gezin te betrekken bij het ontdekken van nieuwe smaken en het openstaan voor nieuwe voedingservaringen.

Samen genieten van een
zorgeloze zomer
Bon à Petit_Nathan & Mathis.jpg
Ik help je deze zomer!

Met 10 e-mails vol advies en tips sta ik je bij in juli en augustus. Elke e-mail zal een tip bevatten, advies voor een specifieke situatie of een kindvriendelijk recept, zodat je de zomer zorgeloos kan doorkomen.
Wat anderen zeggen over Naomi.. 
Het voelde erg vertrouwd om ons eetprobleem met jou te bespreken. Je luisterde actief en erg open. Het advies en de tips zijn op maat van ons gezin en vooral haalbaar en betaalbaar. Naomi weet waarover ze het heeft. Positieve veranderingen werden in het licht gezet, veranderingen of tips werden op een zachte manier aangebracht.

- Joni, mama van Liezie (7 jaar)
De consultatie met Naomi voelde voor mij onmiddelijk heel vertrouwd. Ik heb hier enorm veel uit geleerd. Naomi weet waarover ze praat, neemt haar tijd om naar je te luisteren en geeft gerichte adviezen.

Zonder enige twijfel zou ik dit iedereen aanraden die terug rust wil aan tafel!


- Elke, mama van Linée (6 jaar)
bottom of page